The Body Shop Kosovo

Twin-Ball Massager

SPA

Twin-Ball Massager

SPA

0/5
0 Mendime

Relaksohuni me masazhuesin tonë të dyfishtë. Krijuar me topa binjakë rrotullues për të ndihmuar në lirimin e tensionit në ato zona të vështira për t’u arritur.

  • Masazhues trupi
  • Top binjak
  • Relakson dhe qetëson muskujt
  • E shkëlqyeshme për zonat e qafës, shpatullave dhe shpinës
Clear

Si përdoret

  1. Rrokullisni mbi lëkurë, duke ushtruar presion shtesë aty ku është e nevojshme.

Si përdoret

  1. Rrokullisni mbi lëkurë, duke ushtruar presion shtesë aty ku është e nevojshme.
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Twin-Ball Massager

My Review for Twin-Ball Massager

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.