The Body Shop Kosovo

Spa of the World™ French Lavender Pillow Mist

Aromë lulesh

100% origjinë natyrale

Spa of the World™ French Lavender Pillow Mist

Aromë lulesh

100% origjinë natyrale

0/5
0 Mendime

Bëni gati trupin dhe mendjen për një natë relaksi të plotë me mistin tonë qetësues, me aromë livandoje Mist Jastëku Spa of the World™. Thjesht sprucojeni në jastëkun tuaj para gjumit. Mbyllini sytë. Merrni frymë. Ëndërroni për fushat e purpurta të livandos franceze.

  • Mist relaksues jastëku
  • I mbushur me vaj esencial livandoje nga Provence, Francë
  • 100% aromë me origjinë natyrale
Clear

Si përdoret

1. Sprucojeni disa herë në jastëkun tuaj para gjumit.
2. Mbyllni sytë.
3. Ëndërroni për fushat vjollcë të livandës franceze.
Për një natë relaksimi total, pastrohuni, eksfoliohuni dhe qetësojeni veten para gjumit me Ritualin tonë Relaksues Spa of the World.

Si përdoret

1. Sprucojeni disa herë në jastëkun tuaj para gjumit.
2. Mbyllni sytë.
3. Ëndërroni për fushat vjollcë të livandës franceze.
Për një natë relaksimi total, pastrohuni, eksfoliohuni dhe qetësojeni veten para gjumit me Ritualin tonë Relaksues Spa of the World.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Spa of the World™ French Lavender Pillow Mist

Përmban: Linalool, Acetat Linalyl. Testoni për ngjyrosje në një pjesë të fshehur të këllëfit të jastëkut.

My Review for Spa of the World™ French Lavender Pillow Mist

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.