The Body Shop Kosovo

Hemp Body Mitt

Për lëkurë të thatë

Aromë e gjelbër

Hemp Body Mitt

Për lëkurë të thatë

Aromë e gjelbër

0/5
0 Mendime

Vendosni dorezën tonë të trupit Hemp Body Mitt dhe bëhuni gati të zgjoni lëkurën tuaj. Dorashka jonë gjallëruese do ta lërë lëkurën tuaj, më të butë dhe të lëmuar në një çast.

  • Doreza e trupit
  • 100% fibra kërpi
  • Ndihmon për të stimuluar mikroqarkullimin e lëkurës
  • I punuar me dorë në Bangladesh
Clear

Si përdoret

Përdoreni në banjë ose dush me sapun ose larësin e trupit tuaj të preferuar. Përdoreni me produkte të tjerë nga linja Hemp për rezultate optimale.

Si përdoret

Përdoreni në banjë ose dush me sapun ose larësin e trupit tuaj të preferuar. Përdoreni me produkte të tjerë nga linja Hemp për rezultate optimale.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Hemp Body Mitt

My Review for Hemp Body Mitt

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.