The Body Shop Kosovo

Organic Cotton Rounds 100 Pieces

Organic Cotton Rounds 100 Pieces

0/5
0 Mendime

Tamponat tonë organikë prej pambuku vijnë me dy anë pa push për të gjitha nevojat tuaja. Një element i domosdoshëm për çdo banjë.

  • Organike
  • Përdoren nga të dyja anët
  • Përdorini me larës ose toner
  • Dy anë me tekstura të ndryshme për locione ose produkte të lëngshme
Clear

Si përdoret

Hidhni produkt në tampon dhe kalojeni në mënyrë të njëtrajtshme në fytyrë dhe dekolte.

Si përdoret

Hidhni produkt në tampon dhe kalojeni në mënyrë të njëtrajtshme në fytyrë dhe dekolte.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Organic Cotton Rounds 100 Pieces

My Review for Organic Cotton Rounds 100 Pieces

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.