The Body Shop Kosovo

Facial Buffer

Për lëkurë të thatë

Facial Buffer

Për lëkurë të thatë

0/5
0 Mendime

Përdorni këtë tampon fytyre me larësin tuaj të preferuar për të pastruar dhe eksfoliuar butësisht lëkurën tuaj. Zbuloni një lëkurë më të butë dhe të ndritshme ndërsa largoni qelizat e vdekura të lëkurës.

  • Eksfoliues
  • Heq qelizat e vdekura të lëkurës
  • Ndihmon larjen e fytyrës
  • Stimulon mikroqarkullimin e lëkurës
  • Ideale për lëkurë të thatë që ka nevojë për eksfolijim të rregullt
Clear

Si përdoret

Përdoreni çdo mëngjes ose mbrëmje me një larës fytyre për të pastruar thellësisht lëkurën. Për eksfolijim shtesë, përdorni me një eksfoliues fytyre sipas llojit të lëkurës tuaj.

Si përdoret

Përdoreni çdo mëngjes ose mbrëmje me një larës fytyre për të pastruar thellësisht lëkurën. Për eksfolijim shtesë, përdorni me një eksfoliues fytyre sipas llojit të lëkurës tuaj.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Facial Buffer

My Review for Facial Buffer

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.