The Body Shop Kosovo

Facial Stimulator

Facial Stimulator

0/5
0 Mendime

Përdorni këtë mjet të vogël, praktiktë dobishëm si pjesë e rutinës së përditshme të kujdesit për lëkurën. Kalojeni nëpër fytyrën tuaj pasi të jeni hidratuar për të ndihmuar që kremi juaj i fytyrës të përthithet. Kjo do të ndihmojë në përmirësimin e lëkurës suaj të të bukur në pak kohë. E thjeshtë.

  • Stimulues fytyre
  • Përdorni pas hidratimit për të ndihmuar në përmirësimin e fytyrës tuaj
Clear

Si përdoret

1. Kalojeni butësisht nëpër fytyrë dhe qafë.
2. Përdoreni pas hidratimit për të ndihmuar kremin tuaj të fytyrës të përthithet në lëkurë.
3. Jepni stimuluesit të fytyrës tuaj një shpëlarje pas përdorimit.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Facial Stimulator

My Review for Facial Stimulator

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.