The Body Shop Kosovo

Super Soft Cleansing Brush

Shumë i butë

Për të gjitha llojet e lëkurës

Super Soft Cleansing Brush

Shumë i butë

Për të gjitha llojet e lëkurës

0/5
0 Mendime

Furça Pastruese Super e Butë është jashtëzakonisht delikate dhe perfekte për të gjitha llojet e lëkurës. Bërë me 350,000 fibra të buta si mëndafshi, që janë aq të imta sa mund të arrijnë edhe zonat më të vështira për t’u arritur.

  • Heq papastërtitë kokëforta
  • Pastron lëkurën
  • Hiqni përbërjen
  • Rrit qarkullimin e gjakut me masazh
  • Përmasat: 70 mm x 45 mm
  • Tepër efektive dhe ultra-e mirë për lëkurën
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Super Soft Cleansing Brush

My Review for Super Soft Cleansing Brush

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.