The Body Shop Kosovo

Mint Mattifying Face Mist

Për lëkurë mikse

Aromë e freskët

Mint Mattifying Face Mist

Për lëkurë mikse

Aromë e freskët

0/5
0 Mendime

Ky mist e lë lëkurën mat dhe ju ndihmon në largimin e shkëlqimit të tepërt të shkaktuar nga yndyra. E kombinuar me mente nga Nicaragua, ekstraktin e algave të detit nga Irlanda dhe argjilën kaoline, e lë lëkurën tuaj të hidratuar.

 • Vegane.
 • E përshtatshme për të gjitha tipet e lëkurës.
 • E testuar dermatologjikisht.
 • Jo alergjike.
 • Përshatet me makeup-in.

Aloe Vera Organike e Komunitetit të Tregëtisë së Drejtë

Shumë delikate dhe qetësuese në lëkurë, aloe vera është perfekte për llojet e ndjeshme të lëkurës. Jona vjen nga Mexico.

Lexo më shumë

Clear

Si përdoret

 1. Tundeni mirë përpara përdorimit.
 2. Sprucojeni nga një distancë prej 20 cm. Mbyllni sytë dhe gojën përpara përdorimit, mos merrni frymë.
 3. Tepricat e produktit rreth zonës së syve dhe gojës i pastroni me një copë të pastër. Në rast irritimi të syrit, shpëlani me ujë të bollshëm.

Si përdoret

 1. Tundeni mirë përpara përdorimit.
 2. Sprucojeni nga një distancë prej 20 cm. Mbyllni sytë dhe gojën përpara përdorimit, mos merrni frymë.
 3. Tepricat e produktit rreth zonës së syve dhe gojës i pastroni me një copë të pastër. Në rast irritimi të syrit, shpëlani me ujë të bollshëm.

COMMUNITY FAIR TRADE ORGANIC ALOE VERA

NATURALLY SOOTHING ON EASILY UPSET SKIN

Aloe vera is known for being ultra-gentle and soothing on skin. It’s helped us formulate our Aloe range to handle sensitive skin with kid gloves.

It’s a naturally hardy plant. Our aloe vera leaves are harvested and filleted by hand within 6 hours, which preserves the freshness and makes sure the aloe is the highest possible quality.

We source our organic aloe vera from Campeche in south-east Mexico. We work with expert farmers who really know their stuff, and can harvest the aloe while causing minimal harm to the environment. This is particularly important since the land is close to three precious rainforest biosphere reserves in the Yucatan peninsula.

ALWAYS_ON_LANDING_PAGE_ALOE_RANGE_IMAGE_INRSLPS215
ALWAYS_ON_LANDING_PAGE_ALOE_RANGE_IMAGE_INRSLPS215

COMMUNITY FAIR TRADE ORGANIC ALOE VERA

NATURALLY SOOTHING ON EASILY UPSET SKIN

Aloe vera is known for being ultra-gentle and soothing on skin. It’s helped us formulate our Aloe range to handle sensitive skin with kid gloves.

It’s a naturally hardy plant. Our aloe vera leaves are harvested and filleted by hand within 6 hours, which preserves the freshness and makes sure the aloe is the highest possible quality.

We source our organic aloe vera from Campeche in south-east Mexico. We work with expert farmers who really know their stuff, and can harvest the aloe while causing minimal harm to the environment. This is particularly important since the land is close to three precious rainforest biosphere reserves in the Yucatan peninsula.

Since 2015, our trade has helped support the indigenous female farmers living on the edge of these rainforests, who could otherwise face discrimination and limited work opportunities.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Mint Mattifying Face Mist

Ujë, Propanediol, Glicerinë,Niseshte Tapiokë Polimetilsileksioksan, Fenoksyetanol, Glukol Kapril, Glikol Butileni, Polisorbate 20, Allantoina, Pluhur gjetheje Aloe Barbadensis,Bisabolol, Parfum,Disisinimi i Etilenediaminës së Trisodiumit, Acid Citrik, Alkool Benzil, Benzoat Natriumi, Kumarin, Limonen, Ekstrakti i fletës Barosma Betulina, Ekstrakt i gjthes së mentes,Ekstrakt Fucus Vesiculosus, Hidroksid Natriumi, Sorbat Kaliumi.

My Review for Mint Mattifying Face Mist

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.