The Body Shop Kosovo

Coco Calming Face Mist

For sensitive skin

Gourmand scent

Coco Calming Face Mist

For sensitive skin

Gourmand scent

0/5
0 Mendime

Ndihmoni lëkurën tuaj të ndihet e qetësuar me Mistin tonë Qetësues për Fytyrën Coco. Ky mist ju ndihmon të qetësoni lëkurën nëse e keni senstive ose të thatë. I pasuruar me vaj kokosi nga Brazili, me aloe vera dhe bisabolol. E lë lëkurën të ndihet e gjallëruar dhe e hidratuar. Vegan. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës. i testuar dermatologjiksht.

Clear

Si përdoret

  1. Tundeni mirë përpara përdorimit.
  2. Sprucojeni nga një distancë prej 20 cm. Mbyllni sytë dhe gojën përpara përdorimit, mos merrni frymë.
  3. Tepricat e produktit rreth zonës së syve dhe gojës i pastroni me një copë të pastër. Në rast irritimi të syrit, shpëlani me ujë të bollshëm.

Si përdoret

  1. Tundeni mirë përpara përdorimit.
  2. Sprucojeni nga një distancë prej 20 cm. Mbyllni sytë dhe gojën përpara përdorimit, mos merrni frymë.
  3. Tepricat e produktit rreth zonës së syve dhe gojës i pastroni me një copë të pastër. Në rast irritimi të syrit, shpëlani me ujë të bollshëm.
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Coco Calming Face Mist

Ujë, Propanediol, Glicerinë, Fenoksietanol,Glukol Kapril, Tul Kokosi, Polisorbate 20, Allantoinë, Pluhur gjetheje Aloe Barbadensis,Bisabolol, Parfum, Disisinimi i Etilenediaminës së Trisodiumit, Acid Citrik, Alkool Benzil, Benzoat Natriumi, Kumarin, Limonene, Sorbat Kaliumi.

My Review for Coco Calming Face Mist

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.