The Body Shop Kosovo

Clean Conscience Reusable Make-Up Remover Pads

TE RIPERDORUESHME

SUPER TE BUTA

Clean Conscience Reusable Make-Up Remover Pads

TE RIPERDORUESHME

SUPER TE BUTA

0/5
0 Mendime

Është koha për të refuzuar kujdesin e lëkurës me përdorim të vetëm. Pastroni pa krijuar mbeturina të panevojshme duke përdorur jastëkët tanë për heqjen e make-up-it të ripërdorshëm Clean Conscience.

Të bëra me bambu dhe pambuk organik, jastëkët tanë pastrues super të butë zëvendësojnë pambukun tuaj të disponueshëm për 7 ditë pastrim pa ndjenja. Pasi t’i keni përdorur, gjithçka që duhet të bëni është t’i futni në çantën e tyre të rrobave 100% pambuk organik dhe t’i hidhni në larje. E thjeshtë.

Përdorini ato vazhdimisht dhe përsëri me pastruesin tonë të grimit për sytë Camomile Gentle, vajin pastrues të grimit të ditës Camomile Dissolve The Day ose Gjalpin pastrues Sumptuous Camomile për të hequr grimin e përditshëm dhe për të lënë lëkurën të pastër dhe të freskët.

  • Alterativ i jastëk pambuku njëpërdorimshëm
  • E bërë me bambu dhe pambuk organik
  • Përfshin çantën e rrobave 100% pambuk organik
  • Lahet në makinë
Clear

Si përdoret

  1. Për pastruesit e lëngshëm, shtoni disa pika direkt në pambuk dhe fshijini fytyrën dhe sytë për të hequr grimin.
  2. Për pastrimin e vajrave dhe gjalpave, aplikoni formulën e pastrimit në të gjithë fytyrën. Thithni jastëkët në ujë të ngrohtë dhe hiqni grimin.
  3. Vendosini ato në qesen e rrobave dhe hidhini në larje kur kanë nevojë për freskim.

Si përdoret

  1. Për pastruesit e lëngshëm, shtoni disa pika direkt në pambuk dhe fshijini fytyrën dhe sytë për të hequr grimin.
  2. Për pastrimin e vajrave dhe gjalpave, aplikoni formulën e pastrimit në të gjithë fytyrën. Thithni jastëkët në ujë të ngrohtë dhe hiqni grimin.
  3. Vendosini ato në qesen e rrobave dhe hidhini në larje kur kanë nevojë për freskim.
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Clean Conscience Reusable Make-Up Remover Pads

My Review for Clean Conscience Reusable Make-Up Remover Pads

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.