The Body Shop Kosovo

Shaving Brush

Shaving Brush

0/5
0 Mendime

Përfitoni maksimalisht nga rutina juaj e rrojës me Furçën tonë të Rrojës, e krijuar posaçërisht për të rritur shkumimin dhe për të maksimizuar efektet e kremit për rroje. Super e butë në prekje dhe ndërtuar nga druri FSC, ky është shoqëruesi më i mirë për Kremin tone Zbutës të Rrojës.

  • Furçë druri për rroje
  • Dru FSC
  • Fije sintetike, pa dëmtuar kafshët
Clear

Si përdoret

1. Përdoreni direkt në lëkurë për të pastruar qimet e mbetura.
2. Përdoreni të njomur me Kremin tone Zbutës të Rrojës me Rrënjë Maca & Aloe për të intensifikuar shkumën.

Si përdoret

1. Përdoreni direkt në lëkurë për të pastruar qimet e mbetura.
2. Përdoreni të njomur me Kremin tone Zbutës të Rrojës me Rrënjë Maca & Aloe për të intensifikuar shkumën.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Shaving Brush

My Review for Shaving Brush

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.