The Body Shop Kosovo

Hair Claws

Hair Claws

0/5
0 Mendime

Kapëse flokësh për një aksesor të dobishëm me të cilin do t’i mbledhni fijet tuaja gjatë kryerjes së aktiviteteve tuaja ose duke aplikuar maskën tuaj të preferuar të fytyrës.

Kapëset janë prej materiali të pasuruar me 34% fibra misri dhe gruri dhe secila prej tyre ka një ngjyrë të ndryshme. Përqafoni sezonin festiv dhe ndjehuni të sigurt.

  • Set me dy kapëse flokësh
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Hair Claws

My Review for Hair Claws

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.