The Body Shop Kosovo

Christmassy Hair Wrap

Christmassy Hair Wrap

0/5
0 Mendime

Flokë të thatë pa shumë bujë me mbështjellësin tonë për flokët Christmassy Hair Wrap. Thajini flokët bukuroshe natyrshëm. Përthith lagështinë dhe i mban flokët të bindura ndërsa pastroni, hidratoni, bëni maska ose po bëheni gati për festën tjetër. Mbështilleni, përdridheni dhe jeni gati të shkoni. Kjo është dhurata perfekte për festa ose një trajtim i vogël për miqtë e mire.

  • Hair wrap
  • E përsosur për Secret Santa
Clear

Si përdoret

1. Anojeni kokën përpara.
2. Vendosni mbështjellësin e flokëve në qafën tuaj.
3. Përdridheni atë në ballë.
4. Qëndrojeni në vend.
5. Ju jeni gati për të shkuar.

Shikoni linjën tonë të plotë të dhuratave të Krishtlindjes.

Si përdoret

1. Anojeni kokën përpara.
2. Vendosni mbështjellësin e flokëve në qafën tuaj.
3. Përdridheni atë në ballë.
4. Qëndrojeni në vend.
5. Ju jeni gati për të shkuar.

Shikoni linjën tonë të plotë të dhuratave të Krishtlindjes.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Christmassy Hair Wrap

My Review for Christmassy Hair Wrap

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.