The Body Shop Kosovo

Oval Bamboo Pin Hairbrush

Oval Bamboo Pin Hairbrush

0/5
0 Mendime

Krihni flokët e ngatërruara, duke përmirësoni gjendjen e tyre të përgjithshme. Me krehje të rregullta, vajrat natyralë të flokëve tuaj do të shpërndahen njëtrajtësisht për flokë të shëndetshëm dhe me shkëlqim.

  • Furçë flokësh me dhëmbëza bambuje
  • Masazhon skalpin
  • Kreh flokët e ngatërruara
  • Ideale për të gjitha llojet e flokëve
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Oval Bamboo Pin Hairbrush

My Review for Oval Bamboo Pin Hairbrush

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.