The Body Shop Kosovo

Bamboo Hair Brush Mini

Bamboo Hair Brush Mini

0/5
0 Mendime

Furça e flokëve me madhësi të përshtatshme për çantën tuaj të dorës është ideale për stilim pa mundim, kur jeni në lëvizje. Krihni dhe pastroni flokët ndërsa masazhoni skalpin.

  • Furçë flokësh
  • Masazhon skalpin
  • Ndihmon me flokët e ngatërruara dhe rregullon flokët
  • E përsosur për udhëtime
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Bamboo Hair Brush Mini

My Review for Bamboo Hair Brush Mini

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.