The Body Shop Kosovo

Bamboo Hair Wrap

PËR TË GJITHA LLOJET E FLOKUT

THANI FLOKET BUTËSISHT

VISKOZE BAMBUJE NATYRALE

Bamboo Hair Wrap

PËR TË GJITHA LLOJET E FLOKUT

THANI FLOKET BUTËSISHT

VISKOZE BAMBUJE NATYRALE

0/5
0 Mendime

Përqafoni flokët tuaj të lagur dhe ndihmojini të thahen më shpejt me mbështjellësin tonë të butë dhe natyral të flokëve me bambu.

Mbështjellësi ynë i butë dhe absorbues i flokëve ndihmon në eliminimin e nevojës për nxehtësi të dëmshme, ndërsa thahen me kujdes flokët tuaj. Jini të butë me flokët tuaj dhe do të ndiheni më të lumtur dhe më të shëndetshëm me kalimin e kohës. Mbulesa jonë e flokëve funksionon gjithashtu shkëlqyeshëm me maskat e flokëve kur keni kohë për t’u çlodhur. Mund ta vishni edhe gjatë gjithë natës për të mbrojtur jastëkun tuaj ndërsa maska juaj e flokëve fillon të funksionojë në flokët tuaj. Të rehatshme dhe kaq të lehta për t’u mbështjellë, flokëve tuaj do ju pëlqejnë

Pas përdorimit të parë:

  • 92% mendonin se mbështjellja ishte super absorbuese
  • 85% mendonin se flokët e tyre u thanë më shpejt kur përdornin mbështjellësin
  • 95% u pajtuan që mbështjellja thith lagështi pa i tërhequr ose dëmtuar  fijet e flokut.
  • 77% mendonin se flokët e tyre dukeshin më pak të dredhur
  • 91% mendonin se mbështjellja ndihmoi maskat e flokëve të funksiononin më gjatë në flokët e tyre

Prova e 100 të anketuarve përdorues me tipe flokësh 1A deri në 4C.

Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Bamboo Hair Wrap

70% viscose from bamboo fibre, 30% cotton

My Review for Bamboo Hair Wrap

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.