The Body Shop Kosovo

Create Your Own Big Gift Pouch

Create Your Own Big Gift Pouch

0/5
0 Mendime

Jepni dhuratën perfekte me çantën tonë “Krijoni çantën tuaj të vogël të dhuratave”.

Gjeni ëmbëlsirat që e dini se do t’i pëlqejnë, shtoni ato në shportën tuaj së bashku me çantën tuaj të vogël të dhuratave dhe ne do të bëjmë pjesën tjetër.

Çanta jonë është krijuar nga partneri ynë i Tregtisë së Drejtë të Komunitetit, Teddy Exports, në Indi, i cili ofron punë dhe paga të drejta për mbi 600 persona.

  • Krijoni dhuratën tuaj unike
  • 35cm x 27.5cm x 12cm
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Create Your Own Big Gift Pouch

My Review for Create Your Own Big Gift Pouch

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.