The Body Shop Kosovo

Vitamin C Glow & Peace Skincare Gift

Vitamin C Glow & Peace Skincare Gift

0/5
0 Mendime

Bëhuni gati të shkëlqeni këtë Krishtlindje me setin tonë të dhuratave për kujdesin e lëkurës me vitaminë C Glow & Peace.

Rutina juaj e fuqishme e vitaminës C ndihmon në përmirësimin e kompleksionit tuaj duke rezultuar në një lëkurë të shkëlqyeshme dhe të njëtrajtshme.

Filloni me Vitamin C Face Polish, e bërë me aloe vera organike të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit nga Meksika që ndihmon në mbështetjen e fermereve femra indigjene me të ardhura të qëndrueshme, ndërkohë që ndihmon në mbrojtjen e biodiversitetit të rajonit. Më pas, aplikoni Vitamin C Glow Serum dhe perdorni masazhuesin e fytyres me kuarc rozë për një shkëlqim shtesë këtë Krishtlindje. Kjo zgjedhje e përkëdhelur dhe vegane bën një çorape të mrekullueshme ose surprizë sekrete të Santa.

  • Vitamin C Face Polish C 100 ml
  • Vitamin C Glow Serum 30 ml
  • Roller për fytyrën me kuarc rozë
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Vitamin C Glow & Peace Skincare Gift

My Review for Vitamin C Glow & Peace Skincare Gift

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.