The Body Shop Kosovo

Unwind & Rest Sleep Routine Gift

DHURATE PER KRISHTLINDJE

ME VAJRA ESENCIAL 100% NATYRAL

VEGAN

Unwind & Rest Sleep Routine Gift

DHURATE PER KRISHTLINDJE

ME VAJRA ESENCIAL 100% NATYRAL

VEGAN

0/5
0 Mendime

Dhurojini atyre një rutinë relaksuese para gjumit këtë Krishtlindje me dhuratën tonë rutinë për çlodhje dhe pushim, nga sfera jonë më e shitur e Wellness.
E mbushur me një përzierje vajrash esencialë livando dhe vetiver, rutina jonë me 4 hapa para gjumit* ju ndihmon të goditni më shpejt jastëkun dhe përmirëson cilësinë e gjumit, në mënyrë që të zgjoheni më të fortë. Dhe është vërtetuar klinikisht nga Qendra Evropiane e Gjumit.
Your Hair & Body Wash dhe Balmy Body Cream dhe Pillow Mist janë bërë gjithashtu me vaj ulliri organik të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit nga Italia që ndihmon në mbështetjen e fermerëve me mundësi të ardhurash.

Kjo është një dhuratë e mrekullueshme për dikë që dëshiron pak pushim dhe relaksim këtë sezon festiv.

*Rutina e provuar me 4 hapa para gjumit për të ndihmuar të bini 1,8 herë më shpejt në gjumë dhe të përmirësoni cilësinë e gjumit. Ngrihet shkumë dhe lahet. Masazh me krem trupi. Mjegull jastëku Spritz. Aplikoni përzierjen e vajit esencial në pikat e pulsit.

  • Sleep Relaxing Hair & Body Wash 200ml
  • Sleep Balmy Body Cream 200ml
  • Sleep Calming Pillow Mist 100ml
  • Sleep Essential Oil Blend 9ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Unwind & Rest Sleep Routine Gift

My Review for Unwind & Rest Sleep Routine Gift

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.