The Body Shop Kosovo

Spa of the World Lavender Set

Spa of the World Lavender Set

0/5
0 Mendime

Shtoni luksin në darkat në shtëpi ose kënaqni një të dashur me këtë set dhuratash SPA.

Largoni tensionin duke aplikuar vaj lavande dhe masazhojeni butësisht në lëkurë.

Përdorni sprejin e jastëkut për të shijuar një gjumë të shëndetshëm dhe të qetë. Vendoseni jastëkun e syve për t’u çlodhur plotësisht.

Një dhuratë e mrekullueshme për çdo rast. Kompleti përmban:

Sprej jastëku lavande100 ml
Vaj lavande 170 ml
Jastëk për sy me lavande

Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Spa of the World Lavender Set

My Review for Spa of the World Lavender Set

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.