The Body Shop Kosovo

Shake & Swish Ginger Haircare Gift Set

SET PËR KUJDESIN E FLOKËVE TË THATË

PËR SKALP TË THATË DHE ZBOKTH

VEGAN

Shake & Swish Ginger Haircare Gift Set

SET PËR KUJDESIN E FLOKËVE TË THATË

PËR SKALP TË THATË DHE ZBOKTH

VEGAN

0/5
0 Mendime

Seti ynë i dhuratave për kujdesin e flokëve Shake & Swish Ginger ndihmon në pastrimin e zbokthit dhe lë lëkurën e thatë të kokës të qetësuar dhe të masazhuar.

Por ky set dhuratash nuk e pëlqen vetëm skalpin tuaj. Ai gjithashtu mbështet partnerët tanë të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit, të cilët na ndihmuan ta realizojmë atë. Kondicioneri ynë Ginger është bërë me aloe vera organike të komunitetit Fair Trade nga Meksika.

Ne punojmë me tre komunitete fermere nga femrat me bazë në Campeche dhe Jukatan. Jemi krenarë që tregtia jonë ndihmon në mbështetjen e fermerëve indigjenë që jetojnë në buzë të pyjeve tropikale me të ardhura të qëndrueshme në një zonë ku mundësitë e punës janë të kufizuara dhe komunitetet mund të përballen me margjinalizimin.

Paketimi është gjithashtu i certifikuar nga FSC dhe mund të riciklohet gjerësisht pasi të kenë hequr dorezën e kordonit.

Zbuloni se si ndryshe po i mbështesim komunitetet dhe po luftojmë për një botë më të drejtë dhe më të bukur.

  • Shampo me xhenxhefil 250 ml
  • Kondicioner me xhenxhefil 250 ml
  • Serum për lëkurën e kokës me xhenxhefil 50 ml
  • Relaksues i kokës
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Shake & Swish Ginger Haircare Gift Set

My Review for Shake & Swish Ginger Haircare Gift Set

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.