The Body Shop Kosovo

Scrub, Slather & Smooth British Rose Gift

SET DHURATE PER TRUPIN

AROME FRUTASH

Scrub, Slather & Smooth British Rose Gift

SET DHURATE PER TRUPIN

AROME FRUTASH

0/5
0 Mendime

Shpërbleni të dashurit tuaj me një rast me kënaqësi luksoze këtë Bajram. Një rutinë me gjitha produktet vegjetariane dhe aromatike është paketuar brenda kutisë sonë të madhe të dhuratave Scrub, Slather & Smooth British Rose.

Përdorni scrubin e dushit për të ndihmuar në eksfolimin dhe pastërtimin e lëkurës. Pastrohuni me gjelin e dushit me aromë lulushi. Pastaj, shtrojeni  jogurtin e trupit. Ajo absorbohet menjëherë dhe lë lëkurën të ndjehet hidratuar me 48 orë lagështi. Pastaj lëreni trupin tuaj të aromatizohet si një kopsht me lule  me parfumin tonë.

Jogurti ynë i trupit është pasuruar me qumësht organik Badem Community Fair Trade nga Spanja. Ne punojmë me një bashkëpunim të fermave të vogla që respektojnë mjedisin lokal. Plantacionet e bademit gjithashtu janë pengesë të natyrshme zjarri që ndihmojnë në mbrojtjen e habitatit natyror nga zjarret e pyjeve.

Dhe kremi ynë i dorës është pasuruar me gjalpë shea Community Fair Trade nga Ghana që ndihmon në sigurinë financiare për mbi 600 gra në 11 fshatra. Ne gjithashtu paguajmë një bonus mbi një çmim të ndershëm për të ndihmuar në investime të projekteve komunitare. Sot, mbi 49,000 njerëz përfitojnë indirekt nga ky fond premium. Shumë e mahnitshme, e drejtë?

Oh, ne pothuajse harruam – këto kënaqësi vijnë në një xhep të ri-përdorshëm.

Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Scrub, Slather & Smooth British Rose Gift

My Review for Scrub, Slather & Smooth British Rose Gift

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.