The Body Shop Kosovo

Restore & Moisturise CBD Skincare Kit

DHURATA PËR PASTRIMIN E LËKURËS

Restore & Moisturise CBD Skincare Kit

DHURATA PËR PASTRIMIN E LËKURËS

0/5
0 Mendime

Jepini lëkurës së thatë dhe të stresuar setin me efekt të fortë restaurues dhe qetësues CBD. Ne e klasifikojmë lëkurën e stresuar si atë që përjeton siklet nga dehidratimi, thatësia, humbja e vitalitetit dhe zvogëlimi i shkëlqimit të përgjithshëm.

Në një kuti elegant kemi kombinuar produkte që do të qetësojnë dhe do t’i japin një pamje të shëndetshme lëkurës së fytyrës së dehidratuar dhe të stresuar. Filloni duke aplikuar disa pika vaj CBD, i cili do të lërë ndjenjën e lëkurës elastike dhe të qetë. Vazhdoni me një krem ​​fytyre që do të rivendosë nivelet e hidratimit dhe do ta bëjë lëkurën më rrezatuese.

I krijuar me CBD dhe vaj të farës së kërpit me origjinë natyrale, seti është një dhuratë e përkryer për këdo që dëshiron të kujdeset për lëkurën e fytyrës.

Kutia është prodhuar nga Get Paper Industry – partneri ynë në Indi nën programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit. Materiali i paketimit është i certifikuar nga FSC dhe kutia mund të përdoret për ruajtje.

  • Vaj për rikuperimin e fytyrës CBD 30 ml
  • Krem hidratues për fytyrën CBD 50 ml
  • Gua Sha
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Restore & Moisturise CBD Skincare Kit

My Review for Restore & Moisturise CBD Skincare Kit

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.