The Body Shop Kosovo

Refresh Tea Tree Skincare Kit

SET DHURATASH PËR KUJDESIN E LËKURËS

Refresh Tea Tree Skincare Kit

SET DHURATASH PËR KUJDESIN E LËKURËS

0/5
0 Mendime

Ndihmoni që lëkura juaj të ndjehet e pastruar dhe e hidratuar gjatë udhëtimit spiritual të Ramazanit. Perfekt për lëkurën me njolla, Seti ynë i Kujdesit për Lëkurën me Ushqim të Freskët të Drurit të Çajit do të jetë një favorit i ri i kujdesit të lëkurës.

  • Tea Tree Facial Wash 250ml
  • Tea Tree Toner 250ml
  • Tea Tree Oil 10ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Refresh Tea Tree Skincare Kit

My Review for Refresh Tea Tree Skincare Kit

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.