The Body Shop Kosovo

Pamper & Purify Himalayan Charcoal Skincare Kit

Pamper & Purify Himalayan Charcoal Skincare Kit

0/5
0 Mendime

Të pasuruar me qymyr bambuje nga ultësirat e Himalajeve, çaj jeshil dhe vaj pemë çaji, produktet në këtë set pastrojnë thellësisht lëkurën dhe e bëjnë atë më të lëmuar dhe më rrezatuese.

Përdorni një xhel pastrimi të përditshëm që pastron butësisht fytyrën dhe zvogëlon poret. Një ose dy herë në javë, aplikoni një maskë për fytyrën për lëkurë edhe më të pastër dhe më të shëndetshme. Aplikoni peeling për fytyrën 3 herë në javë.

Me këtë komplet jo vetëm që do të lumturoni veten ose një të dashur, por gjithashtu do të mbështesni partnerët tanë në programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit, i cili na ndihmon ta prodhojmë atë. Xheli pastrues dhe maska ​​e fytyrës përmbajnë vaj organik të pemës së çajit nga Kenia, ku ne punojmë me fermerë vendas që kujdesen për mjedisin.

Kutia është prodhuar nga Get Paper Industry – partneri ynë në Indi nën programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit. Materiali i paketimit është i certifikuar nga FSC dhe mund të riciklohet pasi të hiqet shiriti.

Seti përmban:

  • Himalayan Charcoal Clay Wash 125 ml
  • Himalayan Charcoal Face Mask 15 ml
  • Himalayan Charcoal Night Peel Serum 30ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Pamper & Purify Himalayan Charcoal Skincare Kit

My Review for Pamper & Purify Himalayan Charcoal Skincare Kit

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.