The Body Shop Kosovo

Lather & Slather Coconut Big Gift Case

SET DHURATE PËR KUJDESIN E TRUPIT

PËR LËKURË TË THATË

Lather & Slather Coconut Big Gift Case

SET DHURATE PËR KUJDESIN E TRUPIT

PËR LËKURË TË THATË

0/5
0 Mendime

Njihni dikë që meriton një trajtim serioz? Qanta jonë e madhe e dhuratave Lather & Slather nga kokosi e bën dhuratën perfekte për ata që duan të kënaqin lëkurën e thatë me produkte kremoze dhe hidratuese.

Mbështetur nga partnerët tanë të Komuniteti i Tregtisë të Drejtë, të cilët na ndihmuan për ta bërë atë. Gjalpi ynë ushqyes për trupin është bërë me gjalpë nga Komuniteti i Tregtisë të Drejtë nga Gana, i cili ndihmon në sigurimin e pavarësisë financiare për mbi 600 gra. Të gjitha trajtimet tona bëhen gjithashtu me vaj kokosi të virgjër organik të Komuniteti i Tregtisë të Drejtë nga Samoa që ndihmon në mbështetjen e projekteve të zhvillimit të komunitetit.

Dhe vaska jonë Body Butter është bërë me plastikë 100% të ricikluar, duke përfshirë plastikë të ricikluar të Komuniteti i Tregtisë të Drejtë të mbledhur nga rrugët e Bengaluru, Indi. Partneriteti ynë me Plastics for Change ndihmon në sigurimin e grumbulluesve të mbeturinave me një çmim të drejtë dhe kushte të përmirësuara të punës.

Suvarna, një klasifikues në Plastics for Change, thotë: “Puna në Plastics for Change ka përmirësuar statusin tim ekonomik duke më dhënë akses në skemat e sigurimeve shëndetësore dhe të sigurimeve shoqërore. Kjo më ndihmon mua dhe familjes sime të kemi një siguri financiare. Duke qenë fituesi kryesor përgjegjës në familjen time, të ardhurat e qëndrueshme që fitoj po më ndihmojnë t’i dërgoj fëmijët e mi në shkollë dhe të shlyej kreditë e mia.”

Kutia jonë e dhuratës është krijuar nga letra e certifikuar nga FSC dhe është bërë për t’u ripërdorur dhe për të mbajtur të gjitha të mirat.

Zbuloni se si ndryshe po i mbështesim komunitetet dhe po luftojmë për një botë më të drejtë dhe më të bukur.

  • Krem Dushi 250ml
  • Gjalpë Trupi 200ml
  • Mist Trupi 100ml
  • Balsam Duarsh 30ml
  • Shpuzë e banjës
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Lather & Slather Coconut Big Gift Case

My Review for Lather & Slather Coconut Big Gift Case

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.