The Body Shop Kosovo

Lather & Slather British Rose Big Gift Case

Lather & Slather British Rose Big Gift Case

0/5
0 Mendime

Njihni dikë që meriton një trajtim serioz floral? Kutia jonë e madhe e dhuratave Lather & Slather British Rose bën dhuratën perfekte për ata që duan të kënaqen dhe kujdesen për lëkurën. Ai do të pastrojë, hidratojë, aromatizojë dhe do të dojë trupin e tyre unik nga koka te këmbët.

Por ky set dhuratash nuk e do vetëm trupin e tyre. Ai mbështet partnerët tanë të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit, të cilët na ndihmuan për ta bërë atë. Gjalpi ynë ushqyes për trupin është bërë me gjalpë shea në Komunitet Fair Trade nga Gana, i cili ndihmon në sigurimin e pavarësisë financiare për mbi 600 gra.

Dhe vaska jonë Body Butter është bërë me plastikë 100% të ricikluar, duke përfshirë plastikë të ricikluar të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit të mbledhur nga rrugët e Bengaluru, Indi. Partneriteti ynë me Plastics for Change ndihmon në sigurimin e grumbulluesve të mbeturinave me një çmim të drejtë dhe kushte të përmirësuara pune.

Shanthavva, një klasifikues në Plastics for Change, thotë: “Puna për Plastics for Change më ka ndihmuar të bëj një jetë më të mirë. Të paturit e të ardhurave të qëndrueshme e kanë ndihmuar familjen time me nevojat tona bazë, si shkollimi për fëmijët e mi, hapja e një llogarie bankare dhe aksesi në sigurime shëndetësore. Jam shumë i lumtur sepse të ardhurat e mia tani i japin familjes sime siguri financiare.”

Kutia jonë e dhuratës është krijuar nga letra e certifikuar nga FSC dhe është bërë për t’u ripërdorur, ripërdorur dhe për të mbajtur të gjitha ëmbëlsirat.

Zbuloni se si po i mbështesim komunitetet dhe po luftojmë për një botë më të drejtë dhe më të bukur.

  • British Rose Shower Gel 250ml
  • British Rose Body Butter 200ml
  • British Rose Eau de Toilette 100ml
  • British Rose Hand Cream 30ml
  • Large bath lily
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Lather & Slather British Rose Big Gift Case

My Review for Lather & Slather British Rose Big Gift Case

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.