The Body Shop Kosovo

Lather & Slather Avocado Big Gift Case

SET DHURATË

Lather & Slather Avocado Big Gift Case

SET DHURATË

0/5
0 Mendime

Njihni dikë që meriton një trajtim serioz? Kutia jonë e madhe e dhuratave Lather & Slather Milk Bajame e bën dhuratën perfekte për ata që duan të kënaqin lëkurën e thatë me TLC kremoze dhe hidratuese. Ai do të pastrojë, hidraton dhe do të dojë trupin e tyre unik nga koka te këmbët.

Por ky set dhuratash nuk e do vetëm trupin e tyre. Ai mbështet partnerët tanë të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit, të cilët na ndihmuan për ta bërë atë. Gjalpi ynë ushqyes për trupin është bërë me gjalpë shea në Komunitet Fair Trade nga Gana, i cili ndihmon në sigurimin e pavarësisë financiare për mbi 600 gra. Dhe i bërë me qumësht bajamesh organike të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit nga Spanja, duke përdorur bajame me burime të qëndrueshme të rritura duke përdorur metoda bujqësore me intensitet të ulët.

Dhe vaska jonë Body Butter është bërë me plastikë 100% të ricikluar, duke përfshirë plastikë të ricikluar të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit të mbledhur nga rrugët e Bengaluru, Indi. Partneriteti ynë me Plastics for Change ndihmon në sigurimin e grumbulluesve të mbeturinave me një çmim të drejtë dhe kushte të përmirësuara pune.

Kutia jonë e dhuratës është krijuar nga letra e certifikuar nga FSC dhe është bërë për t’u ripërdorur, ripërdorur dhe për të mbajtur të gjitha ëmbëlsirat.

Zbuloni se si po i mbështesim komunitetet dhe po luftojmë për një botë më të drejtë dhe më të bukur.

  • Avocado Shower Cream 250 ml
  • Avocado Body Butter 200 ml
  • Avocado Body Scrub 250 ml
  • Avocado Hand Cream 30 ml
  • Large bath sponge
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Lather & Slather Avocado Big Gift Case

My Review for Lather & Slather Avocado Big Gift Case

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.