The Body Shop Kosovo

Creamy & Exotic Coconut Premium Gift Box

Creamy & Exotic Coconut Premium Gift Box

0/5
0 Mendime

Çojeni lëkurën tuaj në parajsën tropikale me surprizat freskuese të paketuara brenda Koleksionit tonë Premium me Kokos Kremoz Ekzotik. Bëni eksfolijim të butë me Scrub Trupi. Shkumohuni me Kremin e Dushit dhe Rrjetën e Dushit. Hidratohuni me Gjalpin e Trupit me teksturë të pasur dhe Krem hidratues të Duarve. Spërkatuni nga koka te këmbët me Mist Trupi lehtësisht kremoz. Kjo kuti dhuratë luksoze, e mbështjellë me fjongo, është perfekte për çdo rast.

  • Krem Dushi me Kokos 250ml
  • Gjalpë Trupi me Kokos 200ml
  • Skrub Trupi me Kokos 5Oml
  • Krem Duarsh me Kokos 30ml
  • Mist Trupi me Kokos 100ml
  • Rrjetë Dushi Krem e bërë me plastikë të ricikluar
Clear

Si përdoret

1. Eksfolijoni butësisht lëkurën e njomë ose të lagur me lëvizje rrethore me Scrub-in e Trupit.
2. Shpëlahuni.
3. Shkumohuni me Kremin e Dushit dhe Rrjetën e Dushit.
4. Shpëlahuni.
5. Fshihuni me peshqir.
6.Hidratohuni me pak Gjalp Trupi me teksturë të pasur.
7. Masazhoni Kremin e Duarve në duar dhe kutikula gjatë gjithë ditës për të mbajtur lëkurën të hidratuar dhe të mbrojtur.
8. Spruconi Mistin e Trupit me aromë të lehtë për freski të menjëhershme.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Creamy & Exotic Coconut Premium Gift Box

My Review for Creamy & Exotic Coconut Premium Gift Box

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.