The Body Shop Kosovo

Juicy Strawberry Premium Gift Box

Juicy Strawberry Premium Gift Box

0/5
0 Mendime

Jepini lëkurës një dhuratë vërtet të ëmbël me surprizat aromatike, frutore brenda Koleksionit tonë Premium Juicy Strawberry. Shkumohuni me Xhelin pastrues të Dushit dhe Rrjetën e Dushit duke zbutur trupin. Hidratohuni me Gjalpin e Trupit me teksturë të pasur dhe Krem hidratues për Duart. Spërkatuni nga koka te këmbët me Mistin tonë freskues të Trupit dhe Fytyrës. Kjo kuti dhurate luksoze, e mbështjellë me fjongo, është perfekte për çdo rast.

  • Xhel Dushi me Luleshtrydhe 250ml
  • Gjalp Trupi me Luleshtrydhe 200ml
  • Krem Duarsh me Luleshtrydhe 30ml
  • Mistin Trupi me Luleshtrydhe 100ml
  • Mist Fytyre me Luleshtrydhe 60ml
  • Rrjetë Dushi e Kuqe, e bërë me plastikë të ricikluar
Clear

Si përdoret

1. Shkumohuni me Xhel Dushi dhe Rrjetën e Dushit.
2. Shpëlahuni.
3. Fshihuni me peshqir.
4. Hidratohuni me pak Gjalp Trupi me teksturë të pasur.
5. Masazhoni Kremin tonë të Duarve në duar dhe kutikula gjatë gjithë ditës për t’ju ndihmuar të mbani lëkurën të hidratuar dhe të mbrojtur.
6. Spërkatni Mistin e Trupit me aromë të butë dhe Mistin e Fytyrës për freski dhe hidratim të menjëhershëm.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Juicy Strawberry Premium Gift Box

My Review for Juicy Strawberry Premium Gift Box

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.