The Body Shop Kosovo

Hydrate & Quench Vitamin E Skincare Kit

Hydrate & Quench Vitamin E Skincare Kit

0/5
0 Mendime

Bëni të lumtur të dashurin tuaj ose kujdesuni për lëkurën tuaj me këtë përzgjedhje të mrekullueshme të produkteve nga seria Vitamina E. Formulat e lehta hidratojnë lëkurën dhe e mbrojnë atë nga humbja e lagështirës. Produktet janë të pasuruara me vitaminë E dhe vaj gruri.

Me këtë komplet jo vetëm që do të lumturoni veten ose një të dashur, por gjithashtu do të mbështesni partnerët tanë në programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit, i cili na ndihmon ta prodhojmë atë. Kutia është prodhuar nga Get Paper Industry – partneri ynë nga India. Partneriteti ynë siguron të ardhura të qëndrueshme dhe pavarësi financiare për qindra familje.

Materiali i paketimit është i certifikuar nga FSC dhe i riciklueshëm.

Seti përmban:

  • Krem hidratues për fytyrën Vitamin E 50ml
  • Xhel-mist për fytyrën Vitamin E 57ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Hydrate & Quench Vitamin E Skincare Kit

My Review for Hydrate & Quench Vitamin E Skincare Kit

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.