The Body Shop Kosovo

Groomed & Polished Beard Care Gift

DHURATE PER KRISHTLINDJE

DHURATA PERFEKTE PER TE

Groomed & Polished Beard Care Gift

DHURATE PER KRISHTLINDJE

DHURATA PERFEKTE PER TE

0/5
0 Mendime

Trajtojeni dikë të veçantë me një dhuratë të shkëlqyer kujdesi këtë Krishtlindje me setin tonë për kujdesin e mjekrës, për të zbukuruar dhe lëmuar atë.

Filloni me një sasi hidratuesi në atë fytyrë të bukur. Është bërë me aloe vera organike të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit nga Meksika. Tregtia jonë ndihmon në mbështetjen e fermereve femra indigjene që jetojnë në buzë të pyjeve tropikale, me të ardhura të qëndrueshme, ndërkohë që mbron edhe biodiversitetin e rajonit.

Tani jepini mjekrës dhe mustaqeve tuaja një shkëlqim të shëndetshëm me vajin tonë të mjekrës për kondicionimin e kedrit dhe sherebelës. Kjo formulë e lehtë dhe jo e yndyrshme ndihmon që lëkura poshtë mjekrës suaj të ndihet e hidratuar, e gjithë kjo duke zbutur dhe aromatizuar në mënyrë delikate turbullirat e fytyrës. Mos harroni të përdorni krehërin tonë të mjekrës për t’ju ndihmuar të mbani nën kontroll ato mustaqe.

Është dhurata perfekte e Krishtlindjeve për të.

  • Cedar & Sage Conditioning Beard Oil 30ml
  • Guarana & Coffee Moisturiser 100ml
  • Beard Comb
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Groomed & Polished Beard Care Gift

My Review for Groomed & Polished Beard Care Gift

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.