The Body Shop Kosovo

Fresh & Floral Life Is…™ Big Gift Box

SET DHURATE

AROME E FRESKET

VEGAN

Fresh & Floral Life Is…™ Big Gift Box

SET DHURATE

AROME E FRESKET

VEGAN

0/5
0 Mendime

“Surprizojeni dhe kënaqeni këtë Ramazan dhe Bajramin me një rutinë të tërë ëmbëlsirash të paketuara brenda Kutisë sonë të Dhuratës Floral Life Is…™.

Bëhuni shkumë me xhelin tonë pastrues dhe aromatik të dushit. Hidratoni me një locion trupi. Më pas freskojeni me një spërkatje ose tre nga mjegulla e trupit tonë dhe ujë tualeti. Këto ëmbëlsira me lule janë të mbushura me nota ngritëse të bergamotit, zambakut të luginës dhe drurit të sandalit.

Por kjo dhuratë nuk ju ndihmon vetëm për t’ju ngritur në udhëtimin tuaj shpirtëror. Ai mbështet partnerët tanë të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit, të cilët na ndihmuan ta realizojmë atë.

Locioni ynë i trupit është i pasuruar me gjalpë shea të Komunitetit Fair Trade nga Gana që ndihmon në sigurimin e pavarësisë financiare për mbi 600 gra në 11 fshatra. Ne paguajmë gjithashtu një çmim mbi një çmim të drejtë për të ndihmuar investimin në projektet e komunitetit. Sot nga ky fond premium përfitojnë tërthorazi mbi 49 mijë persona. Mjaft e mahnitshme, apo jo?

Oh, gati harruam – kutia e dhuratave është gjithashtu e riciklueshme.* Ose, ripërdoreni atë për të ruajtur copa dhe boba të lira. Çfarë nuk duhet dashuruar?

Pra, jepini këtë dhuratë ose trajtojini vetes për të festuar forcën dhe bashkimin këtë Ramazan dhe Bajram. Dhe zbuloni se si tjetër tregtia jonë ndihmon në mbështetjen e komuniteteve anembanë globit.

•Life Is…™ Xhel dushi 250ml
•Life Is…™ Locion Trupi 250ml
•Life Is…™ Body Mist 100ml
•Life Is…™ Ujë Tualeti 50ml

*Aty ku lejojnë objektet lokale.”

Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Fresh & Floral Life Is…™ Big Gift Box

My Review for Fresh & Floral Life Is…™ Big Gift Box

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.