The Body Shop Kosovo

Fresh & Festive Edelweiss Skincare Gift

DHURATE PER KRISHTLINDJE

PER NJE LEKURE TE HIDRATUAR DHE TE ZBUTUR

VEGAN

Fresh & Festive Edelweiss Skincare Gift

DHURATE PER KRISHTLINDJE

PER NJE LEKURE TE HIDRATUAR DHE TE ZBUTUR

VEGAN

0/5
0 Mendime

Bëjeni dikë të veçantë të buzëqeshë këtë Krishtlindje me dhuratën tonë vegane festive dhe të freskët të kujdesit për lëkurën Edelweiss. Është arma jonë e re sekrete për lëkurën që duket më e fortë* dhe më e lëmuar.

Filloni rutinën tuaj me një pompë të koncentratit tonë freskues pastrues. Ngrini shkumë dhe fërkojeni në lëkurë. Ndihmon në pastrimin e ndotësve për lëkurë të pastër bukur.

Më pas, thajeni me peshqir dhe duke përdorur masazhuesin tonë të fytyrës Gua Sha, masazhoni disa pika të koncentratit tonë të serumit ditor në lëkurë. Është një serum i lehtë që ju ndihmon t’ju jepni atë shkëlqim më të butë, me fytyrë të freskët dhe me pamje të shëndetshme që të gjithë po kërkojmë. Ndihmon gjithashtu në mbrojtjen e lëkurës nga ndotja – një bonus total për banorët e qytetit. Dhe, është bërë me 99% përbërës me origjinë natyrale gjithashtu, për hidratim 24 orë.

Përfundoni me disa pika të koncentratit tonë të serumit të syve për të ndihmuar në rifreskimin e zonës tuaj nën sy.

Kjo dhuratë po ndihmon për të sjellë ndryshim tek ata që na ndihmuan ta bëjmë atë. Vaji i farës moringa të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit të pasuruar nga Ruanda, tregtia jonë ndihmon në mbështetjen e të ardhurave të qëndrueshme për fermerët që jetojnë në provincat e thata lindore të vendit.

Një trajtim përkëdhelës vegan për dashnorin e kujdesit të lëkurës në jetën tuaj (përfshirë veten tuaj). Nuk bëhet shumë më mirë se kjo.

  • Edelweiss Cleansing Concentrate 100ml
  • Edelweiss Eye Serum Concentrate 10ml
  • Edelweiss Daily Serum Concentrate 30ml
  • Gua Sha Facial Massager
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Fresh & Festive Edelweiss Skincare Gift

My Review for Fresh & Festive Edelweiss Skincare Gift

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.