The Body Shop Kosovo

Feel Floral Wild Jasmine Gift Box

Aromë lulesh

Feel Floral Wild Jasmine Gift Box

Aromë lulesh

0/5
0 Mendime

Rifreskojeni ndjenjat nga koka deri tek këmbët këtë Ramazan dhe Bajram me aromën e kutisë sonë Feel Floral Wild Jasmine.

Pastrohuni me gjelin tonifikues dhe aromatik të dushit tonë. Lëreni lëkurën të ndihet hidratuar me krem trupi. Pastaj rinfreskohuni me pak spërkatje të mistit  tonë . Këto shije vegane janë me nota të xhasemit indian, gjetheve vjollcë dhe luleve të bardha iris.

Gjeli ynë i dushit është pasuruar me Aloe Vera Organike të Tregtisë së Ndryshme të Bashkësisë nga Meksika që ndihmon në mbështetjen e fermerëve femra vendas që jetojnë në kufirin e pyjeve tropikale.

Dhe krema jonë trupore është pasuruar me Vaj Shee të Tregtisë së Ndryshme të Bashkësisë nga Ghana që ndihmon në sigurimin e pavarësisë financiare për më shumë se 600 gra në 11 fshatra. Ne gjithashtu paguajmë një bonus në të njëjtën çmim të drejtë për të ndihmuar në investimin e projekteve komunitare. Sot, më shumë se 49,000 persona përfitojnë indirekt nga ky fond bonus. Jo e çuditshme, e drejtë?

Oh, kishim harruar pothuajse – kutia dhuruese është gjithashtu riciklueshme.

Kështu që, dhuroni këtë dhuratë ose shijoni veten për të festuar forcën dhe bashkëpunimin këtë Ramazan dhe Eid. Dhe zbuloni se si tregtimi ynë ndihmon në mbështetjen e komuniteteve në të gjithë globin.

• Geli i Dushit Wild Jasmine 250ml

• Krem trupi Wild Jasmine 200ml

• Misti trupor Wild Jasmine 100ml

Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Feel Floral Wild Jasmine Gift Box

My Review for Feel Floral Wild Jasmine Gift Box

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.