The Body Shop Kosovo

Enigmatic Black Musk Big Gift Box

SET DHURATË PËR KUJDESIN E TRUPIT

VEGANE

Enigmatic Black Musk Big Gift Box

SET DHURATË PËR KUJDESIN E TRUPIT

VEGANE

0/5
0 Mendime

Shijoni delikatesat me arome në këtë Ramazan dhe Bajram me kutinë tonë të madhe të dhuratave me Musk Enigmatik të Zi. I pasuruar me arome të perëndisë, bergamotit, piperit të rozë dhe muskut.

Lahuni me gjelin tonë të parfumuar dhe pastrues. Lëreni lëkurën të ndihet e hidratuar me losionin e trupit. Pastaj freskohuni me disa sprërkatje të parfumit tonë dhe eau de toilette. Këto delikatesa vegane janë të pasura me arome të perëndisë bambinella, bergamotit, piperit të rozë dhe muskut të ndërgjegjshëm për shëmbëlltyrë.

Por kjo dhuratë nuk ju ngrit vetëm në udhëtimin tuaj shpirtëror. Ajo mbështet partnerët tanë të Tregtisë së Ndershme të Komunitetit që na ndihmuan ta bënim atë.

Losioni ynë për trupin është i pasuruar me shea butter nga Gana e Tregtisë së Ndershme të Komunitetit që ndihmon të sigurojë pavarësi financiare për mbi 600 gra në 11 fshatra. Ne gjithashtu paguajmë një premium mbi një çmim të ndershëm për të ndihmuar në investimin në projekte komunitare. Sot, mbi 49,000 njerëz përfitojnë indirekt nga ky fond premium.

Oh, po, ne po harronim – kutia e dhuratave është gjithashtu ricikluese. * Ose, përdorni atë përsëri për të ruajtur pjesët e lirë. Çfarë nuk duhet të duhet?

Pra, jepni këtë dhuratë ose shijoni vetë për të festuar forcën dhe bashkimin në këtë Ramazan dhe Bajram. Dhe zbuloni se si tregtimi ynë ndihmon në mbështetjen e komuniteteve në të gjithë globin.

  • Gel Dush Musk Enigmatik i Zi 250ml
  • Losion Trupi Musk Enigmatik i Zi 250ml
  • Mist për Trup Musk Enigmatik i Zi 100ml
  • Eau de Toilette Musk Enigmatik i Zi 60ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Enigmatic Black Musk Big Gift Box

My Review for Enigmatic Black Musk Big Gift Box

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.