The Body Shop Kosovo

Dark & Powerful Black Musk Night Bloom Gift Box

Dark & Powerful Black Musk Night Bloom Gift Box

0/5
0 Mendime

Dhuratë luksoze për dashamirët e aromës Black Musk Night Bloom.

Me këtë komplet jo vetëm që do të lumturoni veten ose një të dashur, por gjithashtu do të mbështesni partnerët tanë në programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit, i cili na ndihmon ta prodhojmë atë. Kutia është prodhuar nga Get Paper Industry – partneri ynë nga India. Partneriteti ynë siguron të ardhura të qëndrueshme dhe pavarësi financiare për qindra familje.

Materiali i paketimit është i certifikuar nga FSC dhe i riciklueshëm.

Seti përmban:

  • Eau de Toilette Black Musk Night Bloom 60 ml
  • Xhel dushi Black Musk Night Bloom 250 ml
  • Locion Trupi Black Musk Night Bloom 250 ml
  • Sprej trupi Black Musk Night Bloom 100 ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Dark & Powerful Black Musk Night Bloom Gift Box

My Review for Dark & Powerful Black Musk Night Bloom Gift Box

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.