The Body Shop Kosovo

Cleanse & Comfort Camomile Makeup Removal Kit

SET DHURATASH PËR LARGIMIN E MAKEUP-IT

PËR LËKURË TË NDJESHME

Cleanse & Comfort Camomile Makeup Removal Kit

SET DHURATASH PËR LARGIMIN E MAKEUP-IT

PËR LËKURË TË NDJESHME

0/5
0 Mendime

Keni një të dashur që i pëlqen të grimohet? Kjo është dhurata e duhur për të.

Produktet e kamomilit janë pasuruar me ngjyrë kamomil nga Norfolk, Angli, dhe heqin butësisht përbërjen, duke përfshirë të papërshkueshëm nga uji, të përshtatshme për lëkurë të ndjeshme dhe për njerëzit që mbajnë lente kontakti.

Pastroni butësisht të gjitha gjurmët e grimit me vaj pastrimi. Përdoreni rregullisht për të reduktuar poret e bllokuara dhe për të shijuar lëkurë të freskët dhe të pastër. Hiqni rimelin dhe rimelin me locion për heqjen e grimit. Është i butë për lëkurën rreth syve dhe e zbut atë. Të kombinuara me pako grimi të ripërdorshme, këto produkte janë dhurata perfekte për adhuruesit e grimit.

Kutia është prodhuar nga Get Paper Industry – partneri ynë në Indi nën programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit. Kartoni është i certifikuar nga FSC dhe pasi të hiqet shiriti, kutia mund të riciklohet. Seti përmban:

  • Camomile Gentle Eye Make-up Remover 250 ml
  • Camomile Make-up Cleansing Oil 160 ml
  • Camomile Sumptuous Cleansing Butter 20 ml
  • Reusable Make-up Remover Pads
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Cleanse & Comfort Camomile Makeup Removal Kit

My Review for Cleanse & Comfort Camomile Makeup Removal Kit

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.