The Body Shop Kosovo

Spa Of The World Relaxing SPA

SPA

Arome Relaksuese

Spa Of The World Relaxing SPA

SPA

Arome Relaksuese

0/5
0 Mendime

Ju nuk keni nevojë të dilni nga shtëpia juaj për të shijuar një përvojë të vërtetë spa.
Dhurojini vetes ose të dashurit tuaj serinë e relaksimit në shtëpi nga Spa of the World.
Kutia e bukur përfshin dy nga të preferuarat tona luksoze për kujdesin e banjës dhe trupit.
Dhuratë e shkëlqyer për një përvjetor ose festë personale.

  • Krem trupi Japanese Camellia Spa of the World 300ml
  • African Ximenia Spa of the World Scrub Trupi 300ml
Clear

Si përdoret

  1. Aplikoni skrabin me lëvizje rrethore, duke u fokusuar në lëkurën e gjunjëve dhe bërrylave. Aplikoni krem ​​për trupin.
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Spa Of The World Relaxing SPA

My Review for Spa Of The World Relaxing SPA

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.