The Body Shop Kosovo

Puree Bliss Banana Hair Care Duo

Set dhuratë për flokët

Për flokë normale në të thatë

Puree Bliss Banana Hair Care Duo

Set dhuratë për flokët

Për flokë normale në të thatë

0/5
0 Mendime

Shkumohuni me Shampon tonë të besuar Banana Truly Nourishing. Masazhojeni në lëkurën e kokës dhe përmes gjatësive për tu ushqyer nga rrënja në majë. Ndiqeni me balsamin tonë për të marrë efektin e plotë. Ata të dy janë bërë me pure organike të bananes nga Ekuadori dhe mbajnë erë freskuese bananeje. E tëra që mbetet të bësh është të lësh flokët të thahen në mënyrën natyrale. Kapni mbështjellësin e flokëve, pastaj përdridheni, fiksojeni dhe relaksohuni.

  • Shampo Banana Truly Nourishing 250ml
  • Kondicioner Banana Truly Nourishing 250ml
  • Mbështjellëse Flokësh me Banane 250ml

Pure Organike Bananeje. Bananet janë zbutëse natyrale të lëkurës. Dhe ato vijnë aromë bananesh. Ne i kemi shtypur për të bërë pure për linjën tonë më frutore.

Mjalti. Hidratuesi i fuqishëm i natyrës, dhe një nektar i ëmbël për lëkurën e etur. Ne u jemi mirënjohës mikeshave tona gumëzhitëse dhe zukatëse që e bëjnë.

Clear

Si përdoret

1. Shkumohuni me një sasi të mjaftueshme shampoje dhe masazhojeni butësisht në kokën tuaj dhe përmes flokëve tuaj.
2. Shpëlahuni.
3. Shtrydhni një sasi balsami në pëllëmbën tuaj dhe kalojeni nëpër flokët tuaj përpara se t’i jepni një shpëlarje të fundit.
4. Lëreni të thahet në mbështjellësin e flokëve. Thjesht përdridheni, mbërthejeni dhe lini kohën të bëjë të vetën.
Shikoni gamën tonë të plotë të dhuratave të Krishtlindjes.

Si përdoret

1. Shkumohuni me një sasi të mjaftueshme shampoje dhe masazhojeni butësisht në kokën tuaj dhe përmes flokëve tuaj.
2. Shpëlahuni.
3. Shtrydhni një sasi balsami në pëllëmbën tuaj dhe kalojeni nëpër flokët tuaj përpara se t’i jepni një shpëlarje të fundit.
4. Lëreni të thahet në mbështjellësin e flokëve. Thjesht përdridheni, mbërthejeni dhe lini kohën të bëjë të vetën.
Shikoni gamën tonë të plotë të dhuratave të Krishtlindjes.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Puree Bliss Banana Hair Care Duo

Ju lutemi referojuni informacionit individual të produktit brenda kategorive kryesore për listën e detajuar të përbërësve.

My Review for Puree Bliss Banana Hair Care Duo

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.