The Body Shop Kosovo

Soothing Almond Milk & Honey Premium Gift Box

Për lëkurë të ndjeshme

Aromë gourmand

Soothing Almond Milk & Honey Premium Gift Box

Për lëkurë të ndjeshme

Aromë gourmand

0/5
0 Mendime

Jepini lëkurës së thatë dhe të ndjeshme dhuratën e përsosur me surprizat e buta dhe qetësuese brenda Koleksionit Premium të Qumështit të Bajames dhe Mjaltit Qetësues. Bëni eksfolijim të butë me Scrub-in Kremoz. Shkumohuni me Kremin e Dushit dhe Rrjetën e Dushit. Hidratohuni me Gjalpin e Trupit me teksturë të pasur dhe Krem hidratues të Duarve. Kjo kuti dhuratë luksoze, e mbështjellë me fjongo, është perfekte për çdo rast.

  • Krem Dushi me Qumësht Bajameje dhe Mjalt 250ml
  • Gjalpë Trupi me Qumësht Bajameje dhe Mjalt 200ml
  • Scrub Kremoz me Qumësht Bajameje dhe Mjalt 25Oml
  • Krem Duarsh me Qumësht Bajameje dhe Mjalt 30ml
  • Rrjetë Dushi Krem i bërë me plastikë të ricikluar
  • Pasuruar me qumësht bajame organike nga Spanja dhe mjaltë nga Etiopia të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë

Vaj dhe Qumësht Bajameje Organike e Komunitetit të Tregëtisë së Drejtë. Vaji dhe Qumështi ynë i Bajames që e dashurojnë lëkurën, janë të pasur me vitaminë E, të rritura nga Ekspertët Tanë të Bajames™ në Spanjë.

Mjalti. Hidratuesi i fuqishëm i natyrës, dhe një nektar i ëmbël për lëkurën e etur. Ne u jemi mirënjohës mikeshave tona gumëzhitëse dhe zukatëse që e bëjnë.

Clear

Si përdoret

1. Eksfolijoni butësisht lëkurën e njomë ose të lagur me lëvizje rrethore me Scrub-in Kremoz.
2. Shpëlahuni.
3. Shkumohuni me Kremin e Dushit dhe Rrjetën e Dushit.
4. Shpëlahuni.
5. Fshihuni me peshqir.
6.Hidratohuni me pak Gjalp Trupi me teksturë të pasur.
7. Masazhoni Kremin e Duarve në duar dhe kutikula gjatë gjithë ditës për të mbajtur lëkurën të hidratuar dhe të mbrojtur.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Soothing Almond Milk & Honey Premium Gift Box

My Review for Soothing Almond Milk & Honey Premium Gift Box

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.