The Body Shop Kosovo

Jute Exfoliating Bath Sponge

Jute Exfoliating Bath Sponge

0/5
0 Mendime

Kthejeni kohën e banjës në një eksperiencë të vërtetë SPA me sfungjer banje eksfolues.

Aplikoni një sasi të vogël të produktit tuaj të preferuar të pastrimit, shijoni aromën e tij dhe pastroni butësisht trupin me lëvizje masazhi.

Sfungjeri eksfolues i banjës është i thurur me dorë nga fibra Jute natyrale, e cila është rritur pa përdorimin e pesticideve nga partneri ynë Prokritee, nën programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit. Prokritee mbështet dhe zhvillon zanatet tradicionale aziatike dhe në të njëjtën kohë siguron të ardhura të qëndrueshme për mbi një milion zejtarë.

  • Sfungjeri eksfolues i banjës
  • Bërë nga Jute natyrale
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Jute Exfoliating Bath Sponge

My Review for Jute Exfoliating Bath Sponge

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.