The Body Shop Kosovo

Almond Milk & Honey Gift Bag

Almond Milk & Honey Gift Bag

0/5
0 Mendime

Çanta jonë e Produkteve me Qumështit Bajame dhe Mjalt Qetësues është e mbushur me trajtime kremoze dhe qetësuese për kujdesin e trupit për të mbajtur lëkurën së thatë, të ndjeshme, të pastruar, të butë dhe të hidratuar. Shkumoni me Kremin pastrues të Dushit. Hidratohuni me Gjalpin Trupi me teksturë të pasur dhe Krem hidratues të Duarve. Mbyllur brenda një çantë të bukur, elegante dhe të ripërdorshme, kjo është dhurata e përsosur për trupin dhe banjën për çdo rast.

  • Krem Dushi me Qumësht Bajameje dhe Mjalt 60ml
  • Gjalpë Trupin me Qumësht Bajameje dhe Mjalt 50ml
  • Krem Duarsh me Qumësht Bajameje dhe Mjalt 30ml
  • Çantë tualeti e ripërdorshme
  • Pasuruar me me Qumësht Bajameje nga Komuniteti i Tregëtisë së Drejtë nga Spanja
Clear

Si përdoret

1. Shkumohuni me Kremin e Dushit.
2. Shpëlahuni.
3. Fshihuni me peshqir.
4. Qetësohuni dhe hidratohuni me pal Gjalp Trupi kremoz.
5. Masazhoni Kremin tonë hidratues të Duarve në duar dhe kutikula gjatë gjithë ditës për t’ju ndihmuar të mbani lëkurën të hidratuar dhe të mbrojtur.

Si përdoret

1. Shkumohuni me Kremin e Dushit.
2. Shpëlahuni.
3. Fshihuni me peshqir.
4. Qetësohuni dhe hidratohuni me pal Gjalp Trupi kremoz.
5. Masazhoni Kremin tonë hidratues të Duarve në duar dhe kutikula gjatë gjithë ditës për t’ju ndihmuar të mbani lëkurën të hidratuar dhe të mbrojtur.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Almond Milk & Honey Gift Bag

My Review for Almond Milk & Honey Gift Bag

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.