The Body Shop Kosovo

White Musk® For Men Anti-Perspirant Deodorant

Aromë lulesh

White Musk® For Men Anti-Perspirant Deodorant

Aromë lulesh

0/5
0 Mendime

Një deodorant efektiv kundër djersitjes në një format të përshtatshëm dhe të lehtë për t’u përdorur, për t’ju lënë të ndjeheni të freskët dhe të thatë gjatë gjithë ditës.

Aloe Vera Organike e Komunitetit të Tregëtisë së Drejtë. Shumë delikate dhe qetësuese në lëkurë, aloe vera është perfekte për llojet e ndjeshme të lëkurës. Jona vjen nga Mexico.

Clear

Si përdoret

Rrëshqiteni në sqetull. Mos e aplikoni në lëkurë të dëmtuar. Nëse shfaq skuqje ose acarim, ndërpriteni përdorimin. Mbajeni larg fëmijëve.

Si përdoret

Rrëshqiteni në sqetull. Mos e aplikoni në lëkurë të dëmtuar. Nëse shfaq skuqje ose acarim, ndërpriteni përdorimin. Mbajeni larg fëmijëve.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

White Musk® For Men Anti-Perspirant Deodorant

Alkool Denat., Ujë, Klorohidrat Alumini (22.25%), Parfum, Hidroksietilcelulozë, Ekstrakt Hamamelis Virginiana, Lëng Gjethesh Aloe Vera/ Aloe Barbadensis, Kumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Citronellol, Geraniol.

My Review for White Musk® For Men Anti-Perspirant Deodorant

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.