The Body Shop Kosovo

Warm Hugs & Spice White Musk® For Men Gift

Dhurate Festive

Dhurate per Meshkuj

Arome Freskuese

Warm Hugs & Spice White Musk® For Men Gift

Dhurate Festive

Dhurate per Meshkuj

Arome Freskuese

0/5
0 Mendime

Jepini rutinës së tij të dushit një rifreskim serioz këtë Krishtlindje me setin tonë të dhuratave Warm Hugs & Spice White Musk® For Men.

I mbushur me myshkun e bardhe, nota livande dhe dru sandali, hidhuni në dush dhe bëni shkumë me larjen tonë freskuese të flokëve dhe trupit.

Pasi të jeni të pastër, është koha për një rrëshqitje të shpejtë të deodorantit tonë anti-djersës për t’ju lënë të ndjeni erë të freskët dhe të thatë gjatë gjithë ditës. Për atë prekjen e fundit të freskisë, shtoni një ose dy pika nga Ujë Tualeti.

Është dhurata perfekte e Krishtlindjeve për të.

Kjo dhuratë nuk u sjell vetëm gëzim njerëzve që doni. Zbuloni se si ndihmon në përhapjen e dashurisë dhe ndarjen e gëzimit me njerëzit më vetëmohues në komunitetin tonë.

  • White Musk® për meshkuj Deodorant kundër djersës 50ml
  • White Musk® për larjen e flokëve dhe trupit për meshkuj 200 ml
  • White Musk® për meshkuj Ujë Tualeti 100ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Warm Hugs & Spice White Musk® For Men Gift

My Review for Warm Hugs & Spice White Musk® For Men Gift

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.