The Body Shop Kosovo

Modern Gent’s Bathroom Kit

Modern Gent’s Bathroom Kit

0/5
0 Mendime

E keni të vështirë të zgjidhni një dhuratë për të dashurin tuaj apo një mashkull tjetër të afërt?

Çanta e udhëtimit është një dhuratë e përkryer që do të kënaqë të gjithë me volumin e saj funksional dhe pamjen elegante.

Madhësia e çantës ofron hapësirë ​​të mjaftueshme për ruajtjen e të gjitha tualetit tuaj të preferuar. Kombinoje me produktet për meshkuj nga The Body Shop dhe trego kujdes.

  • Çantë udhëtimi me stil
  • E përshtatshme si dhuratë
  • Përmasat: 20cm x 15cm x 7cm
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Modern Gent’s Bathroom Kit

My Review for Modern Gent’s Bathroom Kit

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.