The Body Shop Kosovo

White Musk Sport Eau de Toilette For Men

Aromë e freskët

White Musk Sport Eau de Toilette For Men

Aromë e freskët

0/5
0 Mendime

Ky eau de toilette sportiv kombinon notat e freskëta të agrumeve të ëmbla si grejpfruti dhe limoni me notat bazike të qelibarit. Kombinojeni me produktet e tjera të linjës sportive me myshk të bardhë ‘White Musk® Sport’ për të shtuar aromën.

  • Eau de toilette
  • Aromë ikonike e Myshkut të Bardhë
  • Myshk I marrë pa dëmtuar mjedisin dhe kafshët
  • Aromë që zgjat
Clear

Si përdoret

Vendosni 1-2 pika në qafë dhe pikat e pulsit.

Si përdoret

Vendosni 1-2 pika në qafë dhe pikat e pulsit.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

White Musk Sport Eau de Toilette For Men

Alkool Denat. (Tretës), Ujë (Tretës), Aromë (Aromatizues), Linalool (Përbërës Aromatizues), Limonene (Përbërës Aromatizues), Alkool T-butil (Denatyrues), Hidroksicitronellal (Përbërës Aromatizues), Citral ((Përbërës Aromatizues), Kumarin (Përbërës Aromatizues), Citronellol (Përbërës Aromatizues), Geraniol (Përbërës Aromatizues), Denatooni Benzoat (Denatyrues).

My Review for White Musk Sport Eau de Toilette For Men

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.