The Body Shop Kosovo

Cool & Calm Shaving Gift

Cool & Calm Shaving Gift

0/5
0 Mendime

Ndihmoni për të mbajtur lëkurën të butë dhe të lëmuar gjatë gjithë sezonit festiv me setin tonë Cool & Calm Shaving.

Fillimisht, zbutni mustaqet dhe shijoni një lekure të mëndafshtë me kremin tonë për rroje Maca Root & Aloe. Aplikojeni me furçën tonë per rroje me fije vegane, perfekte për shkumëzimin e kremit për një rroje seriozisht të butë. Përfundojeni me një ose dy pika nga xheli ynë Maca Root & Aloe Post-Shaving Gel. Kremi ynë për rruajtje dhe xheli pas rruajtjes janë bërë me rrënjë maca dhe aloe vera organike të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit nga Meksika.

Tregtia jonë ndihmon në mbështetjen e fermereve femra indigjene që jetojnë në buzë të pyjeve tropikale, me të ardhura të qëndrueshme, ndërkohë që mbron edhe biodiversitetin e rajonit. Kjo dhuratë ndihmon që lëkura të ndihet më e lëmuar dhe e hidratuar pas çdo rruajtjeje. Qoftë nëse po hiqni kashtë 3-ditore ose po i jepni lamtumirë mjekrës së Santa, kjo gjë e mrekullueshme ju ka mbuluar. Është dhurata perfekte e Krishtlindjeve për dikë të veçantë që kërkon lëkurë të lëmuar.

  • Maca Root & Aloe Shaving Cream 200ml
  • Maca Root & Aloe Post-Shaving Gel 160ml
  • Men’s Shaving Brush
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Cool & Calm Shaving Gift

My Review for Cool & Calm Shaving Gift

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.