The Body Shop Kosovo

Nail File Sculpt & Smooth

Nail File Sculpt & Smooth

0/5
0 Mendime

Mbani gishtat në formë këtë Krishtlindje me Limën e Thonjve Sculpt & Smooth. Limojini dhe jepuni thonjve formë (mos i limoni duke shkuar para dhe prapa). Shkëput një shtresë për të zbuluar një lime të re poshtë. Secila është e zbukuruar me një thënie argëtuese. Është dhurata perfekte ose një trajtim i vogël për bukurinë tuaj.

  • Limë thonjsh me gjashtë shtresa
  • E përsosur për Secret Santa
Clear

Si përdoret

1. Limoni thonjtë tuaj butësisht në një drejtim, pa kaluar para dhe mbrapa.
2. Përsëriteni në një lëvizje derisa të jeni të kënaqur me formën.
Shikoni gamën tonë të plotë të dhuratave të Krishtlindjes.

Si përdoret

1. Limoni thonjtë tuaj butësisht në një drejtim, pa kaluar para dhe mbrapa.
2. Përsëriteni në një lëvizje derisa të jeni të kënaqur me formën.
Shikoni gamën tonë të plotë të dhuratave të Krishtlindjes.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Nail File Sculpt & Smooth

My Review for Nail File Sculpt & Smooth

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.