The Body Shop Kosovo

White Musk® Big Gift Box

Set dhuratë për Krishtlindje

Trajtime kujdesi trupi me lule

White Musk® Big Gift Box

Set dhuratë për Krishtlindje

Trajtime kujdesi trupi me lule

0/5
0 Mendime

Shpërndani aromë vërtet sensuale këtë Krishtlindje me Kutinë tonë të Madhe Dhuratë White Musk®. Aroma jonë e mirënjohur dhe myshku i parë pa mizori ka rezistuar kohës. Shkumohuni me xhelin tonë të dushit. Përhapni një sasi të mjaftueshme të locionit tonë të trupit për të lënë lëkurën të ndjehet e butë si mëndafsh. Spërkatni eau de toilette tonë të lehtë dhe me lule. Notat e trëndafilit, jaseminit, qelibarit dhe drurit do t’ju mbajnë të freskët gjatë gjithë ditës. Kjo kuti e madhe dhuratë është dhurata e përsosur e Krishtlindjes për të trajtuar veten ose dikë të veçantë.

  • Eau de Toilette White Musk® 30ml
  • Locion Trupi White Musk® 250ml
  • Xhel Dushi White Musk® 250ml
Clear

Si përdoret

1. Shkumohuni me xhelin tonë të dushit. Shpëlahuni.
2. Vendosni locionin tonë të trupit dhe lereni të përthithet.
3. Përfundoni me disa spërkatje të eau de toilette tonë.
4. Ju jeni gati për të shkuar!
Shikoni gamën tonë të plotë të Dhuratave të Krishtlindjes.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

White Musk® Big Gift Box

Ju lutemi referojuni informacionit individual të produktit brenda kategorive kryesore për listën e detajuar të përbërësve.

My Review for White Musk® Big Gift Box

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.